28 Mart 2012 Çarşamba

SEO Efendisi nden Dev Kampanya(24.01.2012)

SEO Efendisi, sektörde 3. yılını doldurması sebebiyle dev bir kampanya düzenledi. SEO Efendisi kitabını 25.01.2012 – 25.04.2012 tarihleri arasında satın alan üyelerimiz arasında yapılacak çekilişte aşağıdaki hediyeler dağıtılacaktır.


3 Kişiye: Hediye 490 TL Değerindeki 1 aylık SEO – Eticaret Danışmanlığı Hizmeti.
4 Kişiye: Hediye Fujifilm C20 Fotoğraf Makinası
10 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Alan Adı Tescili.
20 Kişiye: Hediye Logo Tasarımı.
40 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Hosting.
Kampanya ya katılabilmek için www.seoefendisi.com adresinden belirtilen tarih aralığında seo efendisi kitabını satın almak gerekmektedir. 30.04.2012 tarihinde İzmir Karşıyaka 3. Noteri huzurunda yapılacak çekiliş ile kazananlar belirlenecek ve aynı gün www.seoefendisi.com sitesinde duyurulacaktır.
SEO Nedir?
SEO, Arama Motoru Optimizasyonu nun İngilizcede ki karşılığı olan Search Engine Optimisation kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmanın adıdır. Google, Yahoo ve Bing gibi arama motorlarında, istediğiniz hedef anahtar kelime sorgularında web sitenizin üst sıralara çıkabilmesi için yapılması gereken işlemlerin bütününün oluşturduğu disipline SEO denir. Günümüzde en popüler arama motorlarından bir tanesi olan Google söz konusu olduğunda, normal iş hayatında geçerli olan bütün prensipler seo için de geçerlidir. Sürdürülebilirlik, istikrar ve güven bu prensiplerden birkaç tanesidir. SEO işlemleri temel olarak site içi optimizasyon ve site dışı popülerleşme işlemleri olarak iki gruba ayrılabilir.
SEO Efendisi Nedir?
SEO Efendisi, arama motoru optimizasyonu ve internet pazarlaması konularında reklam ve bilişim sektörü çalışanlarını eğitmek amacıyla hazırlanmış 2009 yılında yayınlanmış ve defalarca Best Seller listesine girmiş bir e-kitaptır. Sürekli güncellenen bir yapıya sahip olan Seo Efendisi sayesinde en yeni seo teknikleri hakkında anında bilginiz olur. Seo Efendisi nin 2012 güncellemesi yapılmış ve daha önce kitabımızı satın alan binlerce üyemize gönderilmiştir. Kitabımız reklamcılık, bilişim ve pazarlama alanlarında çalışan her profesyonele hitap ettiği gibi, kendi sitelerinin seo sunu yapmayı düşünen amatörlere de hitap etmektedir. Bir seo uzmanı ile çalışmayı düşünüyorsanız dahi, kitabımıza sahip olmanız, çalıştığınız kişilerin yaptığı işlemler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak ve size çok büyük faydalar sağlayacaktır.
SEO EFENDİSİ KİTABINI SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ

etik hacker eğitim seti


hacker eğitim seti
etik hacker eğitim seti

Hacker bildiğiniz gibi Internet korsanlarına verilen bir isimdir. Hackerler, Internet üzerinde korsanlık yapıyor, sistemlere sızıyor, şifrelerimizi çalıyor, son kullanıcı ve kurumsal firmaların başına olmadık sorunlar açıyorlar.
Birde Etik Hacker var. Bu kavramla belkide ilk kez tanışacaksınız. Sonuçta bunlarda hacker. Fakat bunlar ahlaklı vede saygılı hackerler. Güvenlik sistemleri hakkındaki bilgi ve tecrubelerini iyi yönde, faydalı hizmet maksadıyla kullanan profesyonel kişilerdir. 

 Peki Etik Hacker Ne İş Yapar? Nasıl çalışır?
Etik Hackerın görevi, şirketlerin güvenlik açıklarını yakalamak ve bunların kapatılmasında firmaya yardımcı olmaktır. Bir hacker kadar bilgili hatta daha beceriklidirler. Aslında kısaca anti-hacker olarak adlandırabiliriz. Hackerlerın sistemlere verebileceği zararı ortadan kaldırmak gibi iyi ve olumlu bir misyonları vardır.
Etik Hacker ise;
Güvenlik sistemleri hakkında sahip oldukları bilgi ve tecrübelerini sorumlusu oldukları sistemin zayıflıklarını tespit etmek ve güvenlik açıklarını kapatmak için kullanırlar. Ağlarına yapılan saldırılara karşı nasıl tedbir alınacağını, bir tehdit unsuru oluştuğunda ve hatta oluşmadan önce güvenlik kalkanının oluşturulması ile ilgili atılacak adımları ve prosedürleri planlamak ve uygulamak, sisteme sızacak korsanları engellemek, gerekirse onları yakalamak gibi olumlu bir misyona hizmet ederler.

Nasıl Çalışırlar?
Etik hackerler mutlaka bir güvenlik şirketine bağlı olarak çalışırlar. İş konusu iki şekilde oluşur. Birincisi firmaların talebi üzerine, ikincisi kendilerinin talebi üzerine. Kendilerinin talebi üzerine bir çalışmayı başlatmak için güvenlik açığı olması muhtemel firmalara (ki Türkiye'deki firmaların neredeyse tamamı bu durumda) giderek bilgisayar ve sistem güvenliğinin önemini anlatıyorlar. Eğer şirket yönetimi güvenlik konusunda ikna olmuyorsa sistemlerine sızma ve güvenlik açıklarını gösterme teklifinde bulunuyorlar. Teklif kabul edilirse önce gizlilik ve güvenlik anlaşması yapıyor ve sonra sıkı bir çalışmaya girerek güvenlik açıklarını bulmaya yöneliyorlar. Yaptıkları çalışmalar sonucunda mesela server üzerindeki veya patronun bilgisayarındaki kritik ve önemli bir dosya alınarak firmaya takdim ediliyor. Bu durumda işi kabul etmemek gibi bir seçenek de kalmıyor.

Nasıl İşe Alınıyorlar?
Tüm hackerlerin düşü bir gün mutlaka etik hacker olmak ve çok para kazanmaktır. Etik hacker olacak kişide başta iyi ahlak olmak üzere özel testlerden başarı ve özel bilgiler aranmaktadır.
buradan sahip olabilirsiniz