10 Nisan 2012 Salı

İngilizce Öğrenme Kiti

 

KİM PRATİK İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İSTEMEZ Kİ !

Günümüzde pratik İngilizce öğrenmek büyük bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle İnternetin yaygınlaşması İngilizceye olan talebi had safhaya ulaştırdı.



Günümüzde pratik İngilizce öğrenmek büyük bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle İnternetin yaygınlaşması İngilizceye olan talebi had safhaya ulaştırdı. Çağımızda İngilizce bilmemenin kendi kabuğuna çekilmek olacağını bilenler, bu soruna çözüm bulmak istemektedirler. Ancak bir çoğumuz zaman, para, ve motivasyon eksikliği gibi nedenlerle yabancı dil öğrenmeyi sürekli ertelemekteyiz.

   2,5 yıllık bir çalışmanın ardından, 2005 yılı başlarında Turbo İngilizce programını çıkaran CTT English, kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen fakat bu konuda kendisine az güvenen kişileri hedef alarak yayın hayatına girdi. İlk bakışta CTT yani Renkli Tercüme Tekniği ile dikkat çeken sesli Turbo İngilizce Kitapları, kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyenler için büyük bir kolaylık sağlıyor.

   CTT tekniği sayesinde İngilizce cümleler, Türkçe kadar kolay bir hale getiriliyor. Önce İngilizce cümleler, kelime kelime ve ek ek renklendiriliyor. Daha sonra yine aynı şekilde Türkçe karşılığı veriliyor. Sesli Turbo İngilizce Kitaplarını kullanan kişiye ise tek birşey kalıyor. O da renk eşleştirmesi yapmak ve İngilizce cümlenin anlamını hemen kavramak. Bu metot sayesinde programda geçen 3500 cümlenin anlamını çözmek için vakit kaybı söz konusu olmuyor.

   1500 kelime kapasitesiyle hazırlanan program, 12 Kitap ve 6 MP3 CDden oluşuyor. Bu kolay program vasıtasıyla, kişinin evde veya ofiste sıfırdan başlayıp orta seviyede pratik İngilizce öğrenmesi amaçlanıyor.

   Sesli Turbo İngilizce Kitapları, İngilizce öğrenmekten umudunu kesmiş olanlara ve İngilizceye ön yargı ile yaklaşanlara yeniden umutlarını tazeleme fırsatı verebilir. Aslında Turbo İngilizce Kitaplarının özellikleri bu kadarla da sınırlı değil. Turbo İngilizceye ilgi duyanlar ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler bu adresi ziyaret edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder